Bryllup

Bryllup

Specielt hvis I skal fejre bryllup, er det vigtigt med en rutineret musiker med stor erfaring, som kan få festen til at blive en succes for både brudepar og gæster. Hvis det bare handlede om at få afspillet noget musik, så er det jo nok at afspille nogle forudbestemte stykker musik i en forudbestemt rækkefølge, men så let er det ikke. At spille til bryllup er virkelig håndværk. Middagen varer ofte mange timer, og er fyldt med gode festlige sange og sjove indslag. Sådan skal det være, men det kræver, at musikeren “bakker op” om, hvad der måtte foregå, samt samarbejder med det øvrige personale, og intuitivt fornemmer stemningen og festens puls og på den måde formår at dreje stemningen ved festen i den rigtige retning, også uden nogen lægger mærke til det.

HUSK:  Jeres bryllup er ikke en koncert eller et besøg på et diskotek. Det er en FEST! Og det kræver at musikeren er “på mærkerne”, og har den nødvendige erfaring. Den musik der er mest hensigtsmæssig kan ikke forudbestemmes. Den skal intuitivt tilpasses de gæster, der er med til festen på det tidspunkt, der er passende, så alle får en festlig, fornøjelig og hyggelig aften. Dermed føles timerne ved bordet ikke lange.

Det er meget ofte fuldstændig tåbeligt, at bestille et stort orkester til at spille til dans efter middagen, som ofte varer længere, end man regner med. Der er sjove og festlige sange og indslag, og brudevalsen skal danses inden midnat. Det er sjældent en god idé at fortsætte festen efter kl. 02.00, og det vil jo betyde at de store orkestre, der evt. er bestilt til dansen, kun kommer til at spille en enkelt time eller mindre. Husk også at opstilling og nedtagning af det store orkesters instrumenter, kan tage et par timer. I kan altid tage til koncert, men I holder nok kun bryllupsfest en gang. Hvis I fortsætter med at feste efter kl. 02.00, så tænk lige på at jeres gæster har været i festtøjet i 12 – 16 timer.

IMG_3191  IMAG0594 dessertbording