Rådgivning

Rådgivning

Det er ikke alle, der lige ved hvordan, netop deres fest skal foregå eller forløbe. Der er rigtig mange måder at gøre det på, men hvis man vælger en af de “gængse” måder, føler folk sig trygge ved arrangementet og slapper bedre af. Hvis man vælger et festkoncept, der afviger meget fra det folk har prøvet før, er det svær at forudsige om folk vil føle sig trygge og tilpas.

Jeg giver gerne gode råd vedrørende alle spørgsmål om festen og dens afvikling/forløb, evt. i samarbejde med en selskabsforretning, en kro, et hotel, et udlejningsfirma eller et festudvalg, både før og under festen. Skulle der være spørgsmål vedrørende dette, står jeg gerne til rådighed med gode råd om f.eks. menu, lokaler, bordopstilling, servering eller øvrig underholdning uanset hvilken fest der skal holdes. Er der toastmaster til festen, foregår alt selvfølgelig i samarbejde med ham, hvis det ønskes.

2015-05-30 12.06.40    IMG_8134

Gode råd når du har bestilt din musiker:

  1. Hvis der er tradition i familien for, at man skriver festsange på relativt ukendte melodier, er det en rigtig god idé at skrive mit navn og telefonnummer på indbydelsen, så dine gæster kan ringe og orientere mig.
  2. Sørg for at jeg bliver placeret med front mod publikum, og sørg for at der er plads og strøm nok. Det er ofte ikke muligt at bære instrumenter op af stejle trapper osv. Spørg for en sikkerheds skyld.
  3. Som arrangør bør du byde mig velkommen, når jeg ankommer til spillestedet, og anvise den plads hvorfra der skal spilles. Har du ikke selv mulighed for at være der, når jeg ankommer, så sørg for at der er en anden, der kan gøre det for dig.
  4. Forplejning: Normalt bydes jeg på mad og drikkevarer, (jeg drikker kun vand) men er det ikke tilfældet, bør du orientere om dette, så jeg har mulighed for at medbringe en madpakke.
  5. Jeg er opsat på at gøre mit yderste for at din fest bliver en succes. Opdager du, at jeg som musiker bliver generet eller chikaneret under engagementet, skal du som arrangør straks komme til undsætning. ”En glad musiker er en god musiker…..”
  6. Hvis der er nogen eller noget, der skal tages særligt hensyn til, så sig det med det samme.
  7. Afregning finder altid sted senest umiddelbart efter engagementets afslutning, såfremt andet ikke er aftalt på forhånd.
  8. Spørg hvis du er i tvivl om noget. Der er ikke ret meget, der kan overraske mig, som rutineret musiker. Jeg har prøvet og oplevet lidt af hvert, og kan komme med gode råd vedrørende festens afvikling.