Det vigtigste ved din fest er STEMNINGEN

Det vigtigste ved din fest er stemningen. Alt andet er i princippet ligegyldigt.
Hvis stemningen er i top, så hygger alle sig, uanset hvor man har valgt at holde fest.

For nogle år tilbage var der dygtige kromænd og restauratører, som forstod at stemningen er vigtig, og derfor kunne rådgive gæsterne i, hvilken musiker der passede ind i deres fest og deres temperament.
Desværre er der kun ganske få kromænd og restauratører, der rådgiver kunderne med hensyn til musikere. Langt de fleste kromænd hører jo masser af forskellige musikere, og kunne rådgive sine kunder i forbindelse med bestilling af festen, så den rigtige musiker bliver valgt.
Desværre er der en tendens til, at især den nye generation af kromænd og restauratører ikke interesserer sig for andet end at få solgt sig selv og maden. Sådan noget er jo ikke en succes i længden, fordi det er totaloplevelsen og stemningen ved festen der huskes. Ofte hører jeg, at
kromænd, uden øvrig vejledning, højest strækker sig til at udlevere en række telefonnumre hvis de bliver spurgt, og så kan folk selv ringe rundt. Mange vælger så den billigste af de billige musikere uden erfaring, og resultatet bliver ofte derefter. Forestil dig, at du også købte bil, hus eller mad på
samme måde. Det giver altid en masse bøvl og problemer og ikke mindst skuffelser at købe noget for billigt.

Der er kun en enkelt chance for at få DIN fest til at blive en succes. Festen kan ikke byttes, og den kan ikke laves om. Enhver kan købe sig noget musikudstyr, og sidde og afspille noget musik fra f.eks. en computer, men det er kun en erfaren musiker, der kan lave den gode stemning til din fest, som gør at festen i alle led bliver en god oplevelse. Med fingerspidsfornemmelse kan en erfaren musiker helt diskret og uden nogen lægger mærke til det, få dine gæster til at snakke godt sammen under middagen på en måde, der gør festen både rar, hyggelig og sjov. Det kræver ikke nødvendigvis at den levende musiker optræder som klovn og laver en masse larm. Det kan gøres rigtig elegant ved at spille musikken afdæmpet på en måde, der får folk til at have det rart, og det skal foregå på en måde, så de ikke opdager det. Det kan man KUN gøre med en stor portion erfaring og levende musik. Det kan ikke lade sig gøre hvis ikke musikken er levende. Det KAN være nødvendigt at lave noget ”bord-sjov” under middagen, men det er ikke noget der automatisk sker. Det sker HVIS det er passende, og hvis det har en positiv virkning på dine gæster. Der anvendes jo heller ikke brandsluknings-udstyr, hvis der ikke opstår brand. Stol på, at musikeren gør det rigtige for DIN fest. Vælg en musiker der har den nødvendige erfaring.
Det er alt for ”dyrt” at vælge den billigste. Det er direkte dumt at vælge en musiker, der kun spiller for at ”føre sig frem”. Det er DIN fest det handler om. Det er ikke X-faktor eller et andet talentshow. Det er DIN fest, og det er stemningen det handler om.

Vil du holde fest, og risikere at stemningen ikke er god ?

Det er særdeles vigtigt – OGSÅ VED KONFIRMATIONER!

Be the first to leave a reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *